dimarts, 18 d’agost del 2009

COMENTARI ARTICLES AVUI SOBRE 11.09.2009

Avui la premsa catalana, i la madrilenya comença a acarnissar-se com ja és habitual a la Brunete mediatica, comenta els pros i contres de la manifestació unitaria a l'11 de setembre contra la segura sentencia restrictiva (que es pot esperar d'un acord entre PSOE i PP, o els seus magristrats al TC que es el mateix) contra l'Estatut. Només dos o tres mostres perquè intueixo que serà una altra serp d'estiu, un altra cop quan no saben con vemdra diaris ni ha prou en atacar Catalunya i els catalans, sí sí aquellos que hablan catalan por joder con lo facil que seria hablar el sagrado castellano, digo espanyol, tan limpio y lleno d explendor. Por cierto se ha corfirmado su los catalanes tienen cuernos i rabo? son de color verde i andan sobre las pezuñas traseras? no ? se confirmarà --- esos demonios sàtiros culpables de todos los males de España !!



Duran i Carod qüestionen que el TC s'hagi de pronunciar sobre llei aprovades en referèndum


Els dos polítics discrepen sobre quan s'ha de fer la manifestació contra la sentència de l'Estatut però coincideixen a assenyalar aquest defecte legislatiu. Pel democristià, els legisladors es van equivocar i els jutges hi haurien d'intervenir abans de la votació del poble. Pel republicà, el poder judicial té un "poder excessiu" a l'Estat espanyol

Un moment, un moment. El tribunal constitucional no es poder judicial, per favor. Si alguna cosa és, és poder legislatiu ja que son els partits majoritaris i majoritzats per la llei de Hont, els que els nombren amb un recolzament de vot al parlament, alhora le parlament nombre el govern, i tot plegat acaba sent un joc de PSOE i PP. D'això en diuen “separación de poderes”. I de tant en tant s’esgarrifen perquè diuen que "peligra la división-separación de poderes”. Diuen posant-se les mans al cap: se ha muerto Montesquiu !!!. Aleshores es lluitava contra l'Antic Règim, contra el poder omnipresent de la monarquia i noblesa delegada, ara caldrien equilibris nous per a frenar el poder absolut del partits majoritaris, contra la partitocràcia.

Ara hauríem de dir-nos: qui són aquest senyors -molt d'ells no són ni jutges ni juristes (un n'era governador civil franquista per cert ¿recordeu al cas Almeria d'un jove mort per fer una pintada contra el règim?) per a revocar una llei aprovava al parlament de Catalunya, retallada a las Cortes Españolas (volia dir ratificada) -a les corts no resideix el poder del Pueblo Español? i aprovada per referèndum del poble Català? AH que el poble català no és res jurídicament? Ah, bé començarem per a qui. (o com diuen els castellans, acabaramos !!! (ells si tenen sobirania vigilada-dirigida per la partitocràcia)



El PP enceta la guerra contra la manifestació
Els populars acusen la marxa de violentar el Tribunal Constitucional i retreuen al PSC que permeti al seu govern aquestes propostes
Lluís Bou
18/08/2009 02:24
El PP va obrir ahir una ofensiva per la manifestació contra la sentència a l’Estatut que s’està promovent a Catalunya, amb la intervenció de destacats dirigents. L’ofensiva es va produir just un dia abans que avui es reuneixi el comitè de direcció popular, en una trobada que definirà l’estratègia de cara als pròxims mesos.La vicesecretària d’organització del PP, Ana Mato, va acusar els promotors d’aquesta idea de “violentar” el Constitucional, intentant pressionar-lo. Mato va fer especial menció del vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod, i del fet que el PSC permeti que des del seu govern surtin propostes contra la sentència.

69 .Com són de demòcrates aquest nacional-catòlics ultranacionalistes espanyols d'extrema dreta: ara s’espanten de que el Poble -on recau la sobirania, segon les lleis de la democràcia, vulgui manifestar-se que no està d'acord a la manera en com s'ha manipulat, reconduint, retallat, passat pel sedàs, i ara, serà acabat de anorrear per una tribunal polític dominat pel la coalició nacional-espanyolista PSOE-PP. Ells, que no han manipulat mai res, ni han intentat fer a la seva mida el tribunal manipulable, ells que recolliren firmes contra Catalunya a la resta d’Espanya (el espanyols malauradament no en tenen gaire de respecte a les altres cultures que no sigui la seva castellana i costa poc prendre foc a l'encenall anti-separatista) i ho feren de manera inconstitucional), rebutjant magistrats -els més vàlids jurídicament per cert, a favor de magistrats a sou seu ex-governadors civils del franquisme.
El que necessita el poble català tant desanimat i menystingut és una gran manifestació d'unitat nacional, treure dos milions de catalans al carrer. Ara el PSC_PSOE s'arruga i el propi Gran negociador i defensor de l'Estatut, Sr. Mas, també amaga les banyes. Encara que sigui per perdre per 10 a 1 deixeu al poble que marqui el gol de l'honor. Tinc pena de la meva nació i ganes a cops de que tot s'acabi, estem tocats de mort i només són aquets els últims estertors.
una llengua una nació18.08.09, 10:38


El govern espanyol s'afegeix a les crítiques del PP contra la manifestació


Manuel Chaves coincideix amb els populars que convocar una marxa abans de la sentència és una manera "intolerable" de pressionar el Constitucional



09 .PSEO i PP només es posen d'acord amb una cosa: enfonsar Catalunya com a nació. ESPAÑA ES UNA GRANDE Y LIBRE. Ara, si tan els molesta a ells (que no han parat fins afer un tribunal, ja polític per se, a mida per a fer una sentencia pactada entre ells (lògicament contra els drets dels catalans com a nació), si tan els molesta .. no serà que efectivament CAL UNA GRAN MANIFESTACIÓ DEL POBLE CATALÀ Y SI ELS PARTITS "CATALANS" MAJORITARIS NO HI VENEN QUE HO CONVOQUI LA SOCIATETA CIVIL !!!!!!!!!!!!

Andalusia si que es una nació. Ho diu el seu estatut copiat del nostre i ningú ho ha impugnat. Els va molt bé tenir una "región" tan espanyola amb el títol de nació per demostrar que inclús ser nació no vol dir res, és una mena de quinta columnista de les nacions espanyoles que no són d’arrel castellana. Tant és així que inicialment Andalusia no anava pel l'art. 143 de la constitució. Calia un referèndum per que es pogués acollir, el referèndum es va perdre però inconstitucionalment, només cal llegir l'article, els van deixar anar per aquella via. Per què? perquè així diluïa el terme "nacionalidad" al referir-se a Catalunya, Euskadi y Galicia.
Un moment, un moment. El tribunal constitucional no es poder judicial, per favor. Si alguna cosa és poder legislatiu ja que son els partits majoritaris i majoritats per la llei de Hont, els que els nombren amb un recolzament de vot al parlament, alhora le parlament nombre el govern, i tot plegat acaba sent un joc de PSOE i PP. D'això en diuen “separación de poderes”. I de tant en tant s’esgarrifen perquè diuen que "peligra la división-separación de poderes”. Diuen posant-se les mans al cap: se ha muerto Montesquiu !!!. Aleshores es lluitava contra l'Antic Règim, contra el poder omnipresent de la monarquia i noblesa delegada, ara caldrien equilibris nous per a frenar el poder absolut del partits majoritaris, contra la partitocràcia.
Ara hauríem de dir-nos: qui són aquest senyors -molt d'ells no són ni jutges ni juristes (un n'era governador civil franquista per cert ¿recordeu al cas Almeria d'un jove mort per fer una pintada contra el règim?) per a revocar una llei aprovava al parlament de Catalunya, retallada a las Cortes Españolas (volia dir ratificada) -a les corts no resideix el poder del Pueblo Español? i aprovada per referèndum del poble Català? AH que el poble català no és res jurídicament? Ah, bé començarem per a qui. (o com diuen els castellans, acabaramos !!! (ells si tenen sobirania vigilada-dirigida per la partitocràcia)